Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 1. ledna 2012

Silvestr 2011

Silvestrovské oslavě předcházelo plánování a přemýšlení,… kde, co a jak?!!!  Vždycky byli zváni všichni členové. Tentokrát  už je nás moc, tak muselo dojít na selekci. Byli pozvaní skoro všichni místní členové. 
V poslední den roku 2011 jsme se začali scházet v 19 hodin. Věra ozvláštnila večer čepičkami a frkačkami, což u jinak seriózních dospělých lidí vyvolalo dětinské počínání. Růža nám nazdobila vlasy a vousy sprejem se stříbrnými flitry. Chvíle posezení, popíjení a povídání střídaly chvíle tancování „na dvorku“. Čas do zbytku roku ubíhal jako o závod. Hodinu před půlnocí jsme se vydali na vycházku k rozhledně, na níž jsme si přesně o půlnoci přiťukli a  shlédli překrásné ohňostroje v okolních obcích… nevěděli jsme, kam dřív pohledět. Viditelnost byla letos opravdu výborná. Pak už jsme zase spěchali zpátky do teplíčka a na náš první letošní Sham Rock - „Jak na nový rok – tak po celý rok“!

Žádné komentáře:

Okomentovat