Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 11. srpna 2013

Bluegrass mezi vinicemi

V sobotu 17. 8. 2013 se koná v Sedleci u Mikulova, v areálu bývalých lázní festiválek bluegrassové muziky. Začátek je už v 10 hodin dopoledne, předpokládaný konec kolem půlnoci. Letos je přihlášeno 15 kapel. Podrobnosti, mapy a program naleznete na stránkách Bluegrass mezi vinicemi.

1 komentář:

  1. Ahoj kamarádi country, rád bych poděkoval osmici statečných, kteří se za námi rozjeli, a podpořili nás, no a samozřejmě si s námi užili nádhernou sobotu. Nutno zde vyzdvihnout vaše neuvěřitelné výkony na parketu, kde jste byli úžasnou ozdobou, a to i přes snahu jednoho páru od nevím-kde, (taky jim to šlo) a jednoho páru hájícího barvy Contry rebels. Neuspěli, byli jste nejlepší. Zde by bylo jistě na místě dodat,že svůj podíl na tom jistě měla servisní skupina ze Sedlece, která se pod vedením statných ramen pana starosty Pelána o nás naprosto úžasně starala, a ještě to těm kočkám slušelo. Ještě jednou obrovské poděkování.
    Jani, a tobě jedno dík i jmenovitě. Roman "Šimi" Šemora

    OdpovědětVymazat