Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

sobota 3. listopadu 2012

Jak bylo v Rajhradicích

Po téměř měsíční taneční abstinenci jsme konečně objevili akci, která nás zaujala a tak jsme natěšeně vyrazili do Rajhradic, kam nás pozvala skupina Rančeři. Sál na Obecním úřadě byl poměrně nový, účast návštěvníků, na současné poměry, poměrně hojná.
Taneční parket byl od začátku plný, ale dobří lidé se vejdou všude a tak jsme se vytancovali dosytosti.  Kromě naší devítičlenné skupiny tu stylově tančily ještě dva páry z Ivančic a nám už dobře známá country rodinka se čtyřmi děvčátky. Country párty v Rajhradicích byla vcelku vydařená akce, Rančeři jsou zárukou dobré muziky a tak jsme hodinu po půlnoci odjížděli spokojeni a příjemně unaveni k domovu.
fotky od Franty
fotky od Rančerů

2 komentáře:

  1. V Rajhradicích se to opravdu povedlo. Velký podíl na skvělé atmosféře měla zejména vaše taneční skupina. Akce měla šmrnc a moc jsme si to užili. Příště v sále v Kovalovicích bude více místa a tradičně to tam bývá velké. Tak pokud máte volno, budeme se opět těšit na setkání. Zvadlo pošlu.
    Hamr (Rančeři)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za pochvalu. Nám se na vaše hraní taky dobře tancuje. Ale 17. 11. pojedeme asi do Sokolnice. Musíme ty kapely trochu střídat, aby se na nás žádná nezlobila ;-)
    Za Přátele country zdraví Jana

    OdpovědětVymazat