Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

pátek 31. srpna 2012

Dvorana zve...


Country bál 26.9.
Přijďte letošní taneční sezónu zahájit na Barču. Letošní první country bál bude ve středu 26.9. od 20:00 hodin. K tanci bude hrát skupina Globus, výuku country tanců povede Jitka Bonušová. 

* * * * * * * * * * 
Country taneční
Country taneční pro začátečníky probíhají od 3.10. 2012 vždy ve středu od 19:30 v KD Barikádníků, Saratovská 20, Praha 10. Výuku vede Jitka Bonušová a Jan Pumpr. Pro další informace volejte do KD Barikádníků na číslo: 274 770 789.

 * * * * * * * * * * 
Soubor Dvorana
Hledá nové tanečníky a tanečnice ve věku 14 - 22 let. Předchozí taneční průprava je vítána, ale není podmínkou. Soubor se zabývá především lidovými tanci Mexika a Ameriky, okrajově pak Skotska, Irska a Anglie. Více informací najdete na stránkáchwww.dvoranacd.cz.

* * * * * * * * * * 

Country Dance Festival Jasana Bonuše 2012
 12. - 14. října
Festival je pro začátečníky i pokročilé, pro skupiny i jednotlivce.
Milí přátelé, tanečníci,
 opět vás všechny zveme na Country Dance Festival Jasana Bonuše. Vy z vás, kteří k nám jezdíte pravidelně, můžete očekávat již tradiční program. Tančíme souběžně ve 3 halách různé taneční styly pod vedením vynikajících domácích i zahraničních lektorů.Věříme, že si každý najde to svoje, a že se společně nejen příjemně pobavíme, ale také vzděláme. Zveme také všechny dětské taneční soubory, přijeďte s dětmi dokázat, že country tance mají i mladou generaci.

Těšíme se na setkání s Vámi.
Jitka Bonušová a Jan Pumpr
PODROBNÉ INFORMACE A PŘIHLÁŠKU NAJDETE NA www.dvorana.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat