Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

úterý 15. května 2012

Noví Kaskadéři zvou...


Kamarádi a kamarádky,
přijďte se pobavit nejen s Novými Kaskadéry do ZOO Brno v sobotu 19.5.2012 od 11 - 16 hod. na akci "Zvířátka také nekouří", kterou pořádá Kancelář Brno-Zdravé město MmB u příležitosti "Mezinárodního dne proti tabáku". Můžete se při této příležitosti podívat nejen na mláďata medvídků, ale na jevišti u velblouda se vystřídá taneční soubor La Quadrila, divadlo Koráb, taneční skupina Ilony Brunové a mnoho dalších  vystoupení. Po celou dobu Vám budou hrát Noví Kaskadéři. Programem bude provázet moderátor Rádia Čas Franta Trnčák. 
Návod, jak neplatit tento den vstupenku najdete v přílohách.


Po ukončení akce v ZOO se přesuneme do Hradčan u Tišnova na fotbalové hřiště, kde od 13 hod. bude  probíhat "Hradčanské šermování" akce, na které se vystřídají šermířské skupiny, dobová kapela a plno soutěží pro děti. Od 20 hod budou hrát k tanci a poslechu Noví Kaskadéři. Plakátek najdete v příloze. 
Na obě akce se na Vás těší pořadatelé a Noví Kaskadéři

Žádné komentáře:

Okomentovat