Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

sobota 14. dubna 2012

Sobotní střet zájmů

Dnes jsme se museli rozdělit, protože se konaly dvě akce, na kterých jsme nemohli chybět - výuka country tanců v Lednici a Jarní šlapka ve Velkých Pavlovicích. Tři páry se přidaly k výuce s Ivanem Bartůňkem a ostatní zahájili cyklisticko-turistickou sezónu malou vycházkou zakončenou odpolední country zábavou na ranči....
Výuka country tanců byla velmi přínosná. Tanečky se nám líbily a určitě jich spoustu naučíme i ostatní Přátele country. Ledničtí zvládli organizaci s přehledem, Ivan Bartůněk nás nenechal zahálet. Byl to příjemně strávený den. Na večer byl připraven i country večer s kapelou Proto.
Naši cykloturisté se po slavnostním otevření jarní sezóny vydali přes parčík k rozhledně a pak dolů k novým rybníkům (už jsme je vyzkoušeli v zimě při bruslení). Tam mohli zájemci vysadit "svůj" strom. Nepříliš dlouhá vycházka byla zpestřena soutěžemi pro děti. Cílová stanice na ranči byla provoněna gulášem a ovárkem. Uchu lahodila country hudba v podání místní kapely Colorado. Oko potěšilo vystoupení dětí z MŠ. Neformálně si tam zatančili i přítomní Přátelé country. Fotky ze Šlapky ZDE.
Komu po náročném dni zbylo ještě trochu sil, mohl příjemný den zakončit ještě příjemnějším večerem v Hippoklubu v Lednici. Společně s Lednickým rančem a vytrvalými účastníky dnešního kurzu jsme si zatančili, dokonce jsme se pokusili připomenout některé dnešní nové tance... Den byl opravdu náročný, o čemž svědčí i to, že jsme nečekali až skončí kapela svoji produkci, a odjeli domů už před půlnocí. Fotky z Lednice ZDE (opět jen z kompaktíku)

Žádné komentáře:

Okomentovat