Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

úterý 14. května 2013

Noví Kaskadéři zvou do ZOO


Kamarádi, kamarádky, vážení přátelé,
u příležitosti Světového dne bez tabáku pořádá Kancelář Brno-Zdravé město Magistrátu města Brna zábavnou akci Zvířátka také nekouří, která se uskuteční v sobotu 18. května 2013 od 11 do 16 hodin v areálu Zoologické zahrady Brno.
Vstupenku do ZOO na tento den obdrží zdarma ten, kdo s sebou přinese nefunkční elektrospotřebič určený k ekologické recyklaci. V rámci programu jsou pro Vás připravena různá zdravotní vyšetření od odborníků z Fakultní nemocnice u sv. Anny a VZP, poradna odvykání kouření Masarykova onkologického ústavu či ukázky práce hasičů.
Připraven je bohatý kulturní program na pódiu "U velblouda" kterým provází moderátor Rádia ČAS Franta Trnčák a ve kterém vystoupí mimo jiné už tradičně NOVÍ KASKADÉŘI. Pro rodiče s dětmi je připravena řada zábavných i vědomostních soutěží o ceny.
Více informací naleznete v přílohách.
Těší se na Vás pořadatelé i kapela



Žádné komentáře:

Okomentovat