Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 17. března 2013

Jak bylo v Pavlovicích

I když jsme byli z pátečního večera v Brně vytancovaní, na bále ve Velkých Pavlovicích jsme nemohli chybět. Ale jak Jižané spustili, veškerá únava byla ta tam. Dokonce zazněla hláška, že bychom mohli pondělní zkoušku přesunout na neděli, abychom nevyšli z tempa.
Během první hodiny na bále vystoupily děti z místní Mateřské školy. Velmi zaujal jejich zápal a verva s jakou tancovali. Vystoupení bylo jako vždy ve středu pozornosti nejen návštěvníků bálu ale především maminek, tatínků, babiček,... Děti sklidily ode všech veliký potlesk.
Jinak večer plynul v "poklidném" tancování. Před půlnocí jsme se dočkali vystoupení paní Dany Veverkové a jejích svěřenkyň z Moravského Žižkova. Paní Dana nám zazpívala píseň Milord a šestice děvčat předvedla kankán.
Návštěvnost bálu byla velice slabá. Kromě několika tanečních skupin (my, Velké Bílovice, Ostrožská Lhota, Lednice a Charvátská) a členů YMCA bylo na bále jen minimum dalších příznivců country.


Fotky od Franty už jsou ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat