Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 3. března 2013

Jak bylo v Bílovicích

 Velkobílovičtí příznivci country letos poprvé pořádali v místním kulturním domě bál. Na pódiu už ladila kapela Amulet country, návštěvníci bálu se pomalu scházeli... i když jich nebylo málo, velkorysé prostory kulturáku by jich pojaly mnohem víc. Od nás přijelo 10 párů plus pár našich příbuzných a kamarádů.
Během večera vystoupily mažoretky z Valtic. Měly krásnou choreografii a bylo na ně velice příjemné pokoukání. Místní tanečníci předvedli ve svém vstupu pár tanců  ze svého repertoáru (většinou párových). Na závěr ukázali, že jim ani line tance nejsou cizí. Tančili s chutí a radostí.
Zaujaly nás i dekorace, které v sále byly. V hledáčcích fotoaparátů se nejvíce objevoval suchý "strom" se směrovými tabulemi a vycpanými ptáky, velký obraz se siluetami kovbojů a hlavně osadnický vůz tažený koníkem....  u něj jsme se také vyfotili.
Setkali jsme se se spoustou tanečních kamarádů, místní v sobě nezapřeli pravou moravskou pohostinnost... bylo nám fajn.
Fotky od Franty.

Žádné komentáře:

Okomentovat