Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

sobota 22. prosince 2012

Vánoční večírek

Milujeme naše společná setkání. Proto jsme si nenechali ujít takovou příležitost, jakým je předvánoční večírek.
V sousedství Slavoje, kde jsme v salonku slavili, jsou nově vybudované  Sklepy Františka Lotrinského. My, místní, už to známe, ale chtěli jsme toto "bludiště" plné romantických zákoutí ukázat i našim přespolním kamarádům.
Po návratu do salonku za námi zavítala vzácná návštěva. Sám děd Mrazík s Nastěnkou, Ivánkem a dědečkem Hříbečkem. Pro všechny byla návštěva velikánským překvapením a krásným zpestřením večera. Pak už následovala zábava při zimních a vánočních písničkách, které pro nás připravili manželé Uhrovi. Vánoční úklid a pečení cukroví šly letos u Uhrů  kvůli výběru hudby a tanců stranou.... ale Ježíšek se taky narodil v chlívě.... (tvrdí Renata). Pak jsme vyšli vstříc přání dětí (a mnoha našich členů) a zařadili do programu oblíbené dětské tance.... a povídali si... a tancovali.... Nakonec došlo i na výuku nového tance! Roman s partnerkou Darčou nás naučili Aligátora. Už jsme ani nevěřili, že v čase půlnočním dokážeme vstřebat nové krokové variace... Veselé vánoce!
Video z návštěvy Mrazíka.
Fotky na Rajčeti od Jany
Fotky na Rajčeti od Romana (Šimiho)

Žádné komentáře:

Okomentovat