Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 9. prosince 2012

Jak bylo v Poštorné

Tuto sobotu jsme to neměli daleko. V pořadí již III. Countryparáda se odehrávala v domě kultury v Poštorné. Na pódiu se střídaly kapely PROTO a ČTYŘLÍSTEK, což nám tanečníkům dávalo pěkně zabrat. Přestávky byly minimální, takže tančení bylo o to intenzívnější. Tentokrát byla Countryparáda bez tomboly, ale myslím, že to vůbec nevadilo.... alespoň těm, kteří už mají na vánoce nakoupeno :-))))
Kapela PROTO nás potěšila hned v úvodu, protože nás po roce bezpečně poznala i přesto, že jsme byli v civilu. Před rokem jsme měly (my děvčata) tenkrát fungl nové "makové" halenky. PROTO mají klasický country a trampský repertoár. ČTYŘLÍSTEK nám trošku přitvrdil a zrychlil (to už jsme zaznamenali v srpnu v Sedleci). Jinak je na nich znát, že opravdu hodně často hrají - mají to vypilované.
Countryparádu navštívilo o něco méně lidí než loni. I tak tam byla většina příznivců obou kapel, která si je přišla poslechnout. Na tanečním parketu nabito nebylo.
Fotky tentokrát nemáme.

Žádné komentáře:

Okomentovat