Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 2. září 2012

Jak bylo v Charvátské

V pondělní zkoušce to zprvu vypadalo, že do Charvátské Nové Vsi ani nepojedeme. Měli jsme tam vystupovat, ale konkrétně se vyjádřili snad jen dva až tři páry. V Pavlovicích právě probíhalo slavnostní vinobraní, někteří měli doma návštěvu.... Nakonec účast přislíbilo šest párů, takže mise na Mexickou noc pod májú byla zachráněna. Naše skutečná účast překonala všechna očekávání a do sokolovny v Charvátské přijelo devět párů. Pravda, že někteří na pár hodin opustili vinobraní a na něm i svoje hosty, někteří překonali zdravotní problémy,... jen abychom se mohli v Charvátské předvést s naší choreografií "Hergot, to je baba!" v co největším počtu (při malém počtu osob tolik nevynikne).
Ještě větší radost z naší početné výpravy (přidalo se k nám i pár přátel a rodinných příslušníků) měli pořádající Country rebels. Od začátku roku pozorujeme na akcích stále menší účast a v Charvátské se tento klesající trend taky potvrdil. No.... aspoň bylo víc místa na tancování.... k tomu nám hrál Amulet z Moravské Nové Vsi.
Během večera nás Liba naučila zase jeden pěkný jednoduchý line s názvem Ice Cream. Naše vystoupení se povedlo, nikdo tam neudělal výraznější chybu (dokonce snad ani malou), tak jsme byli nadmíru spokojení. Country rebels nám taky na oplátku předvedli dva tance nacvičené ku příležitosti Mexické noci.
Mexická noc skončila s půlnocí a my spěchali domů.... snad ještě stihneme něco na velkopavlovickém vinobraní....
Fotky od Franty ZDE.


Žádné komentáře:

Okomentovat