Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 16. září 2012

Burčáková výuka 2012

Včera se uskutečnilo na Myslivně ve V. Pavlovicích již třetí setkání Přátel country a tanečníků Honky Tonk z Brna (z toho podruhé při Burčákové výuce). Navzájem jsme se naučili spoustu nových tanečků. Pilně jsme trénovali celé odpoledně. My jsme naučili Honky Tonk 6 tanců, z jejich strany bylo těch tanců mnohem víc.
Večer nás čekal výborný hovězí guláš, jehož autorkou byla naše členka Ilča - osvědčená školní a táborová kuchařka. Protože je podzim, období burčáků, tak na stolech při večeři nechyběly džbánky s tímto kalným lahodným mokem.
Po večeři se na nás přijela podívat i kapela Popojedem. Trochu si u nás zamuzicírovali, tím nás opět zvedli ze židlí - a už jsme byli zase v jednom kole. Aby toho nebylo málo, přestávky jsme vyplnili dětskými tanečky, kterých má Zuzka z Honky Tonk v zásobě pěknou řádku.
Je velmi potěšující, že se výuky zúčastnilo 31 členů Přátel country. Pouze 2 členky chyběly.
Poznámka pro pilné počtáře - na fotce schází ještě tři osoby, které přijely až večer.
Fotky od Franty jsou ZDE.
Na webu města V. Pavlovice je o nás článek.

Žádné komentáře:

Okomentovat