Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 5. srpna 2012

Jak bylo v Němčičkách

Letní country večer na koupališti v Němčičkách nemají dlouhou tradici, ale už si našli pevné místo v kalendáři country zábav. Pořadatelé tentokrát pozvali brněnskou kapelu 4 psi. Za jejich doprovodu už jsme si přede dvěma léty zatancovali na burčákových slavnostech v Hustopečích. Písničky v jejich podání mají o něco svižnější tempo, ale je fakt, že zahráli i neuvěřitelně pomalou písničku, na kterou jsme tančili neuvěřitelně pomalý tanec... na druhou stranu zahráli i tak rychlou písničku, že jsme odpadávali jeden po druhém jako hrušky (bubeník při tom ztratil i jednu paličku). Celkově se nám 4 psi moc líbili,.... a určitě NEKOUŠOU!
Ve dvou vstupech předvedl taneční Krúžek z Němčiček svoje country vystoupení. Obě byla moc pěkná, krásně choreograficky zpracovaná, ale o něco větší ovace sklidil divácky vděčný kankán.

Žádné komentáře:

Okomentovat