Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 19. září 2010

Večer v Horních Bojanovicích

Countrybeatová kapela Tři Band nás pozvala na country večer do Horních Bojanovic. Září se přehouplo do druhé poloviny, tak už se dalo počítat s chladným počasím. Přestože jsme se tancem zahřáli, přece jen jsme během přestávek vychladli až moc. Aby nám bylo tepleji, tančili jsme, k velkému obveselení kapely, country (line dance) i na jiné (beatové) skladby.
V průběhu večera jsme se dozvěděli, že tady během dne probíhaly gulášové soutěže. Country večer byl tedy už jen závěrečnou tečkou za celým dnem.
Do závěrečné jsme tentokrát nevydrželi, chladno bylo opravdu citelné, tak jsme se na zbytek večera přesunuli do naší klubovny :-)
Pár fotek je na Rajčeti.

2 komentáře:

  1. Vážení přátelé, rád bych se vám všem za kapelu omluvil za velmi krátký trad. country program, ale jeko každá kapela s komerčním základem musíme reagovat na přání pořadatele a většiny. Doufám, že jste vůči nám nezahořknuli a jsem přesvědčen, že to v budoucnu napravíme.

    Váš TřiBand.

    OdpovědětVymazat
  2. Celkem chápeme, proč máte širší záběr žánrů. Dělá to tak víc kapel. My bychom i vydrželi a dál si tancovali tvrdošíjně to svoje. Ale opravdu nám byla kosa. Holt už musíme brát ohled na naše, ne už nejmladší, tělesné schránky :-)

    OdpovědětVymazat