Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

pondělí 1. dubna 2019

Jak bylo na bále ve Velkých Pavlovicích

Po týdnech příprav a nácviků je najednou všechno za námi a doufám, že naše úsilí stálo za to a všem, kdo zavítali na náš country bál, se u nás líbilo. Nemalou měrou se o to zasloužila kapela Popojedem, která hrála až do pozdních nočních hodin. Poděkovat musíme také dětem z mateřské školy za pěkné vystoupení a samozřejmě paním učitelkám za nácvik. Naše vystoupení na nádražácké téma s pracovním názvem podle použité písničky - "Oranžový Expres", snad také mnohé potěšilo. Nechyběl ani kankán v podání děvčat z Boleradic, který má úspěch vždy. Hlavně u mužské části publika.
Takže letošní country bál je za námi a začneme pomalu chystat nějakou choreografii na bál příští. Nálada byla výborná, místa na tancování i přes velkou účast bylo dostatek. Budeme se tedy těšit na příští rok u nás a samozřejmě i během roku někde u Vás.
Fotky z přípravy bálu zde.
Fotky z bálu zde
Video s naším vystoupením je ke zhlédnutí zde. 
Video s vystoupením školkaříků je zde.
Na kankán se můžete podívat zde.
Sestřih z celého bálu je zde. 





Žádné komentáře:

Okomentovat