Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

úterý 16. ledna 2018

Jak bylo v Ivančicích

Téměř domácí prostředí, bezvadná parta lidí nadšených pro country tance a tím pádem i super atmosféra. To jsou devizy, kterými disponuje soukromý společenský sál přebudovaný z učňovské jídelny. Tak jako minule nechybělo pohoštění, k tanci opět hrála kapela Staří sklerotici a tak jako minule byl taneční parket plný tancechtivých párů. A protože celé setkání mělo podtitul "Volební guláš pro nevoliče", nemohl samozřejmě chybět ani slíbený gulášek.
Večer pak okořenila aktuální scénka z volby prezidenta s polonahou aktivistkou. Jediná vada na kráse byla ta, že se nenašla žádná odvážná žena pro věrné ztvárnění. Na druhou stranu se můžeme pochlubit tím, že ve svých řadách máme První dámu, Ivanu Zemanovou, kterou si zahrála Jana Úlehlová. Takže k titulu Královny bálu z Moravského Žižkova přidala titul První dáma.
Na závěr zbývá už jen poděkovat Janě a Vojtovi z Ivančic za příjemný večer a někdy příště na shledanou.

Žádné komentáře:

Okomentovat