Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

pondělí 20. března 2017

Jak bylo v Charvátské Nové Vsi

Opět po roce jsme se sešli s kamarády v Charvátské Nové Vsi na již 9. country bále, který pořádá skupina Country Rebels. Tentokrát na téma: "Co s načatým večerem". K tanci i poslechu hrála skupina Čtyřlístek. Vlastně víc k tanci, neboť díky účasti celkem sedmi tanečních skupin byl taneční parket stále plný. A jak už to mezi tanečníky bývá, každý si to svoje místečko na tancování našel.
Během večera došlo i na tradiční scénku v obsazení Country Rebels, velký úspěch měl Večerníček v podání Mirečka ze Čtyřlístku.
A i když k nám tentokrát bylo štěstí v tombole otočené zády, odjížděli jsme spokojeni a příjemně unaveni. Budeme se těšit za rok na jubilejní 10. country bál a hlavně na všechny ty přátele a kamarády tanečníky. Děkujeme Rebelkám za pohostinnost a za rok ahoj.
Pár fotek od Jany je zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat