Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

pondělí 17. října 2016

Jak bylo v Bludově

Opět po roce jsme se sešli v Bludově u Šumperka na víkendovém tanečním semináři country tanců, který již pravidelně v tomto podzimním čase pořádá místní taneční skupiny Pohodáři. Název této skupiny není vůbec náhodný a plně vystihuje jejich heslo: "V pohodě a s úsměvem, protančíme každý den". Tak jako každý rok podzimní seminář vedl Míra Procházka z jihočeského Šumaváčku a pod jeho vlídným vedením jsme se naučili zase pěknou řádku tanců kruhových, řadových a čtverylek. Užíváme si vždy při této výuce spoustu legrace a jsme rádi, že si tyto tance můžeme zatančit ve velkých formacích, což se nám v místních podmínkách málokdy podaří.
Byl to velmi příjemně strávený víkend mezi stejně naladěnými kamarády. V neděli po poledni jsme si kromě unavených nohou odváželi domů i velmi příjemné zážitky. A ty nám nemohly zkazit ani páteční kolony na dálnici, kvůli kterým jsme málem nestihli začátek semináře.
Děkujeme Pohodářům za pozvání a perfektní organizaci (ostatně jako vždy ), děkujeme Mírovi za trpělivost a porozumění (ne každého ty klouby poslouchají jak by si přál) a budeme se těšit na příští víkendový seminář do Bludova.
Fotky z pátku, soboty a neděle najdete na Rajčeti.

Žádné komentáře:

Okomentovat