Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

pondělí 9. května 2016

Jak bylo ve Velkých Pavlovicích

V pořadí druhý bál, pořádaný naší skupinou Přátelé country ve spolupráci s Městem Velké Pavlovice, je zdárně za námi. Podle slov chvály od našich hostů se opět podařil. Výborná muzika, skvěle zásobený bar pod vedením mistra pípy Milana a dostatečně velký parket, co víc si může country tanečník přát. :-)
Hrála osvědčená kapela Amulet a v jejím repertoáru si každá taneční skupina našla ten správný taneček. A že se těch skupin sešlo! Přijeli kamarádi z Ivančic, Vranova nad Dyjí, Veselí nad Moravou, Charvátské Nové Vsi, Lednice, Ostrožské Lhoty, Velkých Bílovic, Hustopečí a dokonce až ze Šumperka. Jestli jsem na někoho zapomněl, tak se omlouvám, ale po tolika uvítacích přípitcích ohnivou vodou jste mi začali všichni splývat... ;-)
Velký ohlas měla naše předpůlnoční scénka. Na ni se můžete podívat ZDE. Byl to takový pohled do budoucnosti, aby nás pak nepřekvapila tvrdá realita, která přijde. My budeme rozhodně připraveni, máme natrénováno...   ;-)
Jsme rádi, že se všem našim hostům u nás líbilo a těšíme se zase někdy a někde na viděnou. Nejpozději příští rok na 3. Country bále Přátel country.
Atmosféru sobotního večera si můžete připomenout na fotkách ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat