Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 15. listopadu 2015

Jak bylo ve Šlapanicích

Zcela náhodou jsme narazili na informaci, že se ve Šlapanicích pořádá country bál. A jelikož jsme v těchto končinách ještě nebyli, zapátrali jsme po podrobnostech a tuto sobotu vyrazili. Hrála kapela Zimour v docela svižném tempu, naštěstí byla jejich produkce proložena několika kulturními vstupy, takže jsme stačili vychladnout a nepadli jsme vysílením. Své taneční umění předvedla skupina La Quadrilla celkem ve třech vystoupeních a jako třešnička na dortu byl půlnoční kankán.
   Své tři vstupy s výukou country tanců měl i Ivan Bartůněk, na úvod s country promenádou, několika párovými tanci a na závěr i line tance.
   Večer to byl vcelku vydařený, tanečníků na parketě tak akorát, dobrá muzika a vzhledem k tomu, že Šlapanice nejsou od nás na konci světa, určitě sem ještě někdy na country bál přijedeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat