Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

pondělí 17. března 2014

Jak bylo v Chrudimi

....a jeden pár se vydal na výzvědy až do Chrudimi. V jídelně ZŠ Malíka se konal tradiční country bál. Pozvání se nám dostalo od country kapely Bíbři (až na jednoho holobrádka všichni členové kapely opravdu "bíbra" mají). Jak je naším zvykem, jen co kapela spustila, už jsme byli na parketu. Asi jsme působili jako zjevení, protože na nás diváci trochu překvapeně hleděli. První sérii jsme odtančili úplně sami, takže to vypadalo jako předtančení. Po pauze se přidali první odvážlivci a během večera byl taneční prostor pořád přiměřeně plný.
Několik párů tančilo Rufuse. K půlnoci se dalo dohromady několik párů, které jsme naučili kruhový tanec "osmičky". Na bále nechyběla ani tombola. K panu řediteli se po losování vrátily 3 docela hodnotné ceny, které obratem úspěšně vydražil.
Fanynky nechtěly kapelu ani pustit z jeviště, dočkali jsme se i několika přídavků a do postele jsme se dostali skoro až za kuropění.
Fotky už máme na Rajčeti.
P.S. Ještě prozradím, že kdo by rád slyšel (a viděl) kapelu Bíbři, ať si zajede 14. června 2014 do Rakvic na Gulášové slavnosti. Bíbři tam budou hrát od 10 hodin dopoledne až do večera.

Žádné komentáře:

Okomentovat