Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 19. ledna 2014

Jak bylo v Hustopečích

Hustopečská parta "všehoschopných" nezklamala a letos opět připravila country bál na jedničku s hvězdičkou. Počínaje dobovou výzdobou přes spoustu nádherných kostýmů až po úžasný kankán. Ten byl zlatým hřebem celého bálu a klobouk dolů před všemi zúčastněnými dámami.
Tak jako vloni jsme pokleslou českou měnu směnili v City Bank za hustopečské dolary a ty pak plnými hrstmi rozhazovali tu za výbornou tlačenku či flamendr, tu za drinky a zrzavou vodu na baru nebo za žluté růže z Texasu od krásných květinářek.
Zábava byla výborná a taneční parket praskal ve švech, což nám tanečníkům zrovna moc nevyhovuje, ale vždycky jsme se někam vmáčkli. K tanci hrála country kapela Colorado a večer příjemně plynul až do našeho odjezdu. Zábava sice pokračovala dál, ale mi už taky nejsme nejmladší a nemusíme být všude až do konce.
Vláďa
Fotky od Oldy jsou ZDE.
A tady je odkaz na video od Lidky.

Žádné komentáře:

Okomentovat