Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

pátek 27. prosince 2013

Štěpánská vycházka

Už tradičně se na Štěpána jdeme projít. Protáhnout těla zlenivělá ležením u televize a  nadýchat se čerstvého vzduchu ve vánočně naladěné přírodě. O vánoční přírodě jsme si letos mohli nechat jen zdát. Nebýt docela silného větru, bylo jako na jaře. Ale zásluhou větru, byly cesty suché a krásně schůdné. Proto také letošní trasa vedla převážně polními cestami.
Letos se nás sešlo deset dospělých, dvě děti a dva psi. Cestou nám Milošek předvedl, jak mu to jde s novým terénním kolem na skate parku. Kvůli kolu se od nás v polovině trasy odpojil a vrátil se raději ke skate parku. My jsme pokračovali dál a když už jsme toho měli dost, odbočili jsme k chatičce na svařák a na kafe. Po vydatném odpočinku jsme si to namířili domů.... s mezipřistáním v klubovně v ZAFu.  

Letošní trasa Štěpánské vycházky měřila téměř 6,5 km.
Fotky od Franty jsou ZDE.


Žádné komentáře:

Okomentovat