Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 1. září 2013

Jak bylo na vinobraní

Kdo navštívil velkopavlovické vinobraní, jistě ví, jak pestrý program nabídlo. Během pátečního večera se za sokolovnou představily místní soubory a Ivan Mládek se svým Banjo Bandem. Současně firma Vinium pozvala na své nádvoří známé kapely Fleret, Katapult a Tublatanku a další.
Několik fotek od Franty ZDE.
Sobota patřila tradičním folklórním tanečním a hudebním souborům a hlavně slavnostnímu průvodu, který vyvrcholil scénkou o zarážení hory. Více se dočtete na stránkách města Velké Pavlovice. Jsou tam i bohaté fotogalerie.
 My jsme si v pestrém programu taky našli své pravé ořechové. Na seřadišti průvodu - na nádvoří vinařství Baloun - hrála mezi 13. a 18. hodinou country kapela Amulet. ...tak jsme se tam slétli jako vosy na med a krásně si zatancovali. Trochu nám dával zabrat povrch ze žulových kostek, ale co bychom pro country nevydrželi! Bylo to příjemné odpoledne.
Zdenička a Olda tam fotili, tak se snad dočkáme i několika fotek.
Od Zdenky už máme fotky ZDE.





Žádné komentáře:

Okomentovat