Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 30. června 2013

Jak bylo v Kloboukách

Asi díky tomu, že tato sobota byla první prázdninovou, se nám nabízelo pět různých country akcí. Nakonec padla volba na Klobouky. Je fakt, že jeden náš cyklistický pár se objevil odpoledne i na Pohansku, kde hrála kapela CWB.
Spousta z nás měla už také nějaké prázdninové plány, takže se nás do Klobouk vypravilo nakonec jen pět párů. Když jsme z Pavlovic vyjížděli, bylo takové teplo, že jsme přemýšleli, kolik vrstev oblečení můžeme odložit. Po příjezdu do Klobouk jsme naopak postupně vytahali všechno rezervní oblečení, a nebyla by marná ani zimní bunda. Kloboucké hřiště leží v krásném údolí na okraji města. Tímto údolím proudí chladný vzduch z lesa. Takže už je vám jasné, že jsme se dvojnásobně nemohli dočkat, kdy Colorado hrábne do strun.... po několika prvních písničkách už nám bylo horko. Tancovalo se na cvičném fotbalovém hřišti, což nelibě nesly operované menisky. Ale co bychom pro tanec nevydrželi!

Žádné komentáře:

Okomentovat