Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

pátek 1. března 2013

Jak bylo v Pozořicích

Po několikerém "uhánění", kdo napíše článek na stránky o tom, "Jak bylo v Pozořicích", jsem to nakonec vzdala a napíšu jej sama (dle vyprávění přímých účastníků).
Do Pozořic se od nás vypravily jen dva páry. Jestli si ještě dovedete vybavit počasí, které vládlo uplynulou sobotu, jistě vzpomenete na to množství těžkého sněhu. Proto ani naší výpravě nechyběla v kufru lopata - byli připraveni na všechno. Z jedné nafoukané závěje na silnici museli dokonce vycouvat a přijet do Pozořic jinou cestou.
V sále Dělnického domu hrála nám již známá kapela Experiment. Účastníků bálu bylo poměrně dost, ale taneční skupina, kromě té naší, tam nebyla žádná. Naši tanečníci si poznamenali, že za večer odtančili 48 tanců (některé se samozřejmě opakovaly). Jana a Jožka měli štěstí i v tombole.
Fotky tentokrát nemáme.

Žádné komentáře:

Okomentovat