Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 5. února 2012

Jak bylo v Bojanovicích

Opět jsme nevyužili možností velkopavlovické kultury, vynechali jsme vinařský ples a odjeli do Dolních Bojanovic na hodonínsku, kde taneční soubor Lednický ranč pořádal svůj country bál.
Sál mají v Bojanovicích moc pěkný. Přiznané trámy a vyvýšená místa k sezení ohraničená "plůtkem" z desek působil dočista jako by jej postavili ve stylu country.
Na pódium si pozvali brněnskou kapelu The Merylen. Kapela hrála ve svižnějším, modernějším tempu. Ledničtí tanečníci si připravili bohatý program. V každé přestávce předvedli nějaké taneční číslo doplněné i hereckým ztvárněním té které písničky. Vyvrcholením večera byly ukázky různých stylů tanců nazvané Tancem okolo světa, kde ledničtí ukázali nejen svůj taneční um, ale také smysl pro humor a komediantství.
Na účasti na bále se podepsalo letošní velmi mrazivé počasí. Z našich původně devatenácti přihlášených nakonec kvůli nemoci nedorazili čtyři členové. Návštěvníků bálu ale nebylo úplně málo, na parketu bylo místa tak akorát.
Fotky na Rajčeti.
Video Lednického ranče

Žádné komentáře:

Okomentovat