Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

sobota 10. prosince 2011

Jak bylo na Country parádě

Už nezvykle dlouho jsme nebyli na pořádné country zábavě. Buď žádná nebyla nebo pak jich bylo více v jednom termínu. Před měsícem nás byla v Ostrožské Lhotě jen hrstka. Pokud toto nepočítám, tak posledním navštíveným bálem byl pozořický (v polovině října).
Do Poštorné jsme tedy jeli řádně natěšeni a s mírnými abstinenčními příznaky. Poprvé s námi vyjeli i naši letošní nováčci... taky poprvé naše dámy předvedly country veřejnosti nové halenky. I když je chystáme pro novou choreografii na vystoupení pro příští rok, tak nemohly odolat a vytáhly je ze skříní.
Na pódiu Country parády se, stejně jako minulý rok, střídala kapela Čtyřlístek s kapelou Proto. Na muziku obou kapel se dobře tancovalo. Na Čtyřlístek chodíme docela často, jeho repertoár známe. Neustrnul na místě a přišel s několika nově nastudovanými písněmi včetně skvěle interpretovaného letošního hitu Půlnoční. Kapela Proto se neprezentuje na webu, proto nám její vystupování uniká. Dali jsme jim kontakt, tak snad dají vědět, až budou někde hrát.
Přestože návštěvníků druhého ročníku Country parády bylo docela dost, tančících na parketu už tolik nebylo. Kdo chtěl tančit, místo určitě měl.
Fotky od Franty.
P.S. V tombole jsme to zase pěkně vybrali. Zdena má dokonce první cenu. Ilča letos nebodovala.

Žádné komentáře:

Okomentovat