Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

úterý 18. října 2011

Country tance pro začátečníky

V pondělí 24. října 2011 v 19:30 hod. přivítáme v malé tělocvičně Základní školy ve Velkých Pavlovicích zájemce o country tance. Příjem nováčků je časově omezen, protože opozdilci by už narušovali a zdržovali práci celé skupiny. Nebylo by to příjemné ani pro ně, protože bychom se jim už nemohli tolik věnovat. Pokud se to někomu nehodí právě 24. října, má ještě šanci 31. října a 7. listopadu.
Country tance jsou skvělá společná aktivita pro partnerské dvojice, což můžeme potvrdit a vřele doporučit. Ideální tedy je, pokud přijde pár.... ne každý má partnera nebo partnerku, proto nevadí, když přijdou spolu i kamarádky... či kamarádi - v našem souboru je mírná početní převaha žen, pro které hledáme taneční partnery. Muži tedy mohou přijít do tělocvičny i "sólo".

Žádné komentáře:

Okomentovat