Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

sobota 26. března 2011

Jarní úklid

Představitelé obce požádali spolky a organizace o pomoc při úklidu okolí Velkých Pavlovic. Akce byla naplánovaná na sobotní odpoledne, ale my večer jedeme vystupovat na bál do Mikulčic, tak jsme si udělali brigádu už dopoledne.
Člověku zůstává rozum stát, když vidí tu spoušť v příkopech a křoviscích. Vždyť každá domácnost může mít i více popelnic... navíc tady funguje sběrný dvůr. V našem městě není problém se zbavit odpadků, plastových lahví, starých hader, skla i biologického odpadu ze zahrádek. Proč si někdo až tak komplikuje život a jede se takových věcí zbavit do přírody! Na přiděleném asi na kilometrovém úseku jsme nasbírali 23 pytlů!!!
Jaro je taky - venku už kvetou dříny, podběly, mandloně...
No a teď honem domů, vypiglovat košile, vykoupat se, navonět, namalovat, načesat... a večer, až zazní nám už notoricky známá Tequila Sheila, vplujeme na parket.

Žádné komentáře:

Okomentovat