Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 30. ledna 2011

Jak bylo v Lanžhotě

Do Lanžhota už jsme se moc těšili, protože jednak jsme dlouho na žádném bále nebyli a taky jsme se těšili na setkání se Čtyřlístkem. Původně nás mělo přijet 24, ale nemoci náš konečný stav dost redukovaly. Nakonec nás bylo 7 párů a jedny ruce zbyly ještě na fotografování. Vešli jsme se ke dvěma stolům, ale když jsme vyšli na parket, zabrali jsme minimálně polovinu. Tančilo s námi i pár členů - začátečníků Country rebels (pokročilí měli vystoupení na Karnevalu sportovců v Charvatské).
Tancování jsme si užili vrchovatě. Protože se na pódiu střídal Čtyřlístek s místní kapelou Lalok, neměli jsme skoro žádnou přestávku. Čtyřlístek už známe, hraje klasiku v tempu, které nám vyhovuje (i když jednu písničku zahráli nezvykle rychle, že to překvapilo i je samotné - my jsme to utancovali). Lalok Band hraje country s rockovým nádechem a zabrousili i do jiných vod. Mají zpěvačku s příjemně zabarveným temně sametovým hlasem.

Žádné komentáře:

Okomentovat