Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

sobota 13. listopadu 2010

Jak bylo v Brumovicích

Do Brumovic nás přijelo jen pět párů. Zpočátku to vypadalo podobně jako v Šitbořicích, kdy na jednoho člena kapely vyšel jeden pár tanečníků. Nám takový stav naprosto vyhovuje. Máme spoustu místa na tancování..... Zajedno s námi určitě nebyla nejen kapela, ale hlavně pořadatelé. Nakonec přece jen přišli nějací posluchači a diváci, ale tančilo jich jen pár. V druhé půli večera se odvážila i osmičlenná taneční skupina. Vzpomněli jsme na své začátky zhruba před rokem a půl. Jsou stejně nadšení jako my. Tak hodně zdaru, doufám, že se budeme potkávat.
Kapela BOINS z Modřic hrála poněkud jiný repertoár, než jaký známe od okolních kapel. Kromě klasických country hráli i folk a bluegrass. Pro nás to tedy byla spousta nových písní. I na ty jsme našli v našem repertoáru nějaké tanečky. Probrali jsme náš "taneční pořádek" od shora dolů, jen na klasické čtverylky nás nebylo akorát.... a na nejnovější waltz nezbyla písnička.
V závěru večera proběhlo losování vstupenek. Milanovi se podařilo vyhrát hlavní cenu! Vyhrál deset piv a na místě se s námi o cenu podělil.
Pár fotek je už na Rajčeti

Žádné komentáře:

Okomentovat