Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 3. října 2010

Na burčákových slavnostech

Do Hustopečí jsme nakonec s bídou dali dohromady tři páry. Akce YMCA Rakvice, podzimní práce, objímání stromů v Beskydech a dokonce i svatba nám odloudily naše členy od účasti na burčákových slavnostech.
V Hustopečích vystupovaly na různých místech tři country kapely. Nejdříve jsme navštívili Colorado z Velkých Pavlovic, které hrálo v nádvorním zákoutí hotelu Centro. Poté jsme se propletli útrobami velkého komplexu, který patří Rustikalu. Nové Kaskadéry z Brna jsme našli až ve vinařství Rustikal pod hradbami. Opět jsme sestoupili na náměstí skrz dvorky, které hustopečské mázhauzy otevřely svým návštěvníkům. Tam to opravdu žilo. Dole na hlavním pódiu dechovka, v mázhauzech většinou cimbálky. My jsme šli najisto do průchodu k bazaru, kde měla svoje působiště country kapela 4 psi z Brna. U každé kapely jsme se aspoň hodinu zdrželi, zatancovali si, ochutnali burčák,... Opět jsme se propletli dvorky a uličkami a vrátili se k Novým Kaskadérům. Tam jsme se seznámili s několika country tanečníky z Valašských Klobouk. Společně jsme si zatancovali, jeden taneček jsme se od nich naučili, pěkné to bylo. Oproti původním plánům hráli Noví Kaskadéři nakonec až do půlnoci.
A protože noc byla ještě mladá, potěšili jsme naši kamarádku a zatančili si s ní pár tanečků na svatbě její dcery.
Fotky tentokrát nehledejte. Neměli jsme na focení čas.

Žádné komentáře:

Okomentovat