Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

sobota 24. července 2010

Country večer ve Velkých Pavlovicích

V pátek jsme se opět narychlo sehnali, abychom se sešli v hospodě Regent (u Hiclů), kde hrála country kapela Ranch.
Sešlo se nás poměrně málo. Jednak měli někteří na pátek už jiný program, další se už šetřili na sobotní "Annu". Docela pěkně jsme si zatančili. Povrch byl ve srovnání s předešlými akcemi téměř luxusní. Poslední dobou už se stává tradicí, že celý týden trpíme horkem a nakonec nás z parketu vyžene déšť.
Během večera jsme se dozvěděli, že "Svatá Anna" letos nebude (viz předešlý článek). Jestli nám bude přát počasí, navštívíme country večer se Čtyřlístkem, který se koná ve Staré Břeclavi v rámci pivních slavností.

2 komentáře:

  1. Ahoj super tanečníci,
    dovolte mi abych vám za country kapelu Ranch poděkoval za nadmíru vydařený večer ve Velkých Pavlovicích. Díky vám se tato akce, i když byla těsně před koncem narušena bouřkou, velmi povedla a všem členům naší kapely se hlavně díky vám líbila tak, že jsme ji jednohlasně zařadili mezi tři nejlepší akce za poslední rok. Prostě pěkné prostředí restaurace, ochotný personál a dobře bavící se osazenstvo udělá své. Velká škoda, že většinou hrajeme v Brně a nejbližším okolí, jelikož bysme se s vámi velmi rádi potkávali častěji.
    S pozdravem za country kapelu Ranch, Pavel.

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za pochvalu - ta vždycky potěší. Taky děkujeme za vaše krásné hraní, které naše nohy nenechalo v klidu.

    OdpovědětVymazat