Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 13. června 2010

Jak bylo v Nivnici

Na nesoutěžní přehlídku do Nivnice se sjely taneční skupiny z blízkého i dalekého okolí. My jsme se zúčastnili pouze jako diváci.
Svoje vystoupení předvedli: COUNTRY MIX JUNIOR PAŠOVICE, COUNTRY MIX PAŠOVICE (dospělí), HOPSÁLEK NAPAJEDLA, COUNTRY VELKÝ OŘECHOV, POHODÁŘI BLUDOV, BANJO MYSLOČOVICE, HONKY TONK BRNO, CAROLA BRNO, HURIKÁNEK NIVNICE (mladší, starší, nejstarší), KENTUCKY NIVNICE, COUNTRY REBELS CHARVATSKÁ NOVÁ VES, COUNTRYŽET NIVNICE, ALABAMA NIVNICE.
Skvělou organizaci přehlídky se pokoušela narušit nepřízeň počasí. Zprvu bylo úmorné vedro. Večer pak, kdy se začal slibně rozjíždět country bál, přišla bouřka a zhasla elektřina. Organizátoři operativně zajistili svíčky a country kapela Texas začala hrát a zpívat i bez aparatury... mohli jsme tančit dál.
Pár fotek od Franty Kobsy máme na Rajčeti.

Žádné komentáře:

Okomentovat