Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

sobota 17. dubna 2010

Country večer na Starovičském růžku

Protože to máme do Staroviček doslova přes kopec, nemohli jsme na včerejším country večeru chybět. Původně jsme chtěli jet na kolech, ale po tom chladném deštivém týdnu se nikomu nechtělo (a dobře jsme udělali).
Skvěle hrála country kapela Noví Kaskadéři z Brna. Hned nám dali název Písečná bouře, i když po včerejších zprávách jsme měli být spíše Vulkanický spad.
Téměř celý parket jsme zabrali my (bylo tam o něco více místa než v Poštorné u Macha), ostatním tancechtivým moc místa nezbylo.
Na to, jaké tam byly světelné podmínky, vyšly fotky docela dobře. Pokud tam najdete nějaké ne úplně dobré, tak jsou tam pro dokreslení atmosféry.

P.S. Dnes 17. 4. 2010 bude od 18 hodin ve Zbraslavi u Brna hrát country kapela Noví Kaskadéři, country kapela Piknik a trampská kapela Karabina. Zatančí děti ze ZŠ Zbraslav.

Žádné komentáře:

Okomentovat