Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 14. března 2010

Country bál ve Velkých Pavlovicích

Tak jsme se těšili a už je to za námi. Včera jsme si užili country muziky a tancování na bále ve Velkých Pavlovicích. Kromě místních se sjeli tanečníci z blízka i daleka - z Velkých Bílovic, Lednice a Charvatské Nové Vsi, z Nivnice a taneční skupina Honky-Tonk z Brna - a my jsme se mohli pokochat různými tanečními styly. Díky nim byl bál opravdu pestrý - bylo na co se dívat.
Bál zahájila taneční skupina Honky- Tonk (během večera měla čtyři vstupy s pěti tanečními vystoupeními) a následně nás "vytáhla" na parket ke společné promenádě (později jsme absolvovali ještě jednu výuku country tanců).
Potěšili jsme se pohledem na naše malé tanečnice a tanečníky z místní mateřské školy. Country tance tančí opravdu se zaujetím.
Precizním provedením klasických společenských a latinsko-amerických tanců nás ohromili tanečníci věkové kategorie 11- 14 let Kristýna a Robert z Rakvic.
Po půlnoci se ozývají tóny známé písně "Když v báru stoupá dým, tu nad likérem svým..." na parket vchází "Arizonská pěnice", svůdné a smyslné barové tanečnice, vznětliví pistolníci, kteří nejdou pro ránu daleko ... a před námi se ve zkratce odehrávají scény z Limonádového Joe, které vyvrcholí nespoutaným kankánem...
Však uvidíte na fotkách....
..a ještě nějaké fotky od pana Pecky na stránkách města Velké Pavlovice

Žádné komentáře:

Okomentovat