Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

pondělí 31. července 2017

Jak bylo pod Slunečnou

Po roční přestávce se pod rozhlednou Slunečná v sobotu 29. 7. opět konal country večer, který pořádali Přátelé country a městská knihovna. Termín kolem svaté Anny, který pro country akce v našem městě původně zvolila kapela Colorado, se opravdu hodí, protože je to doba mezi zahrávkami a velkopavlovickými hody a také doba, kdy ve městě pobývá velké množství turistů.
Nejenom country melodie, jako vždy úžasně, hrála pro návštěvníky kapela Amulet z Moravské Nové Vsi. Pro milovníky country patří kapela k těm nejoblíbenějším. Pro hosty, kteří se na country scéně běžně nepohybují, pak byla velmi příjemným překvapením, když pro ně hrála i známé taneční melodie, aby si na své přišel každý z návštěvníků.
Vzhledem k poněkud zachmuřenému počasí v minulém týdnu, se pak organizátoři radovali z krásného sobotního dne, který jako by byl přímo na objednávku. Ani pravidelní návštěvníci rozhledny nejsou lhostejní ke chvílím, kdy slunce zapadá za Pálavou a nad Bořeticemi v té chvíli vychází měsíc. Kvůli romantickému večeru k nám rádi jezdí i členové spřátelených country tanečních skupin. Z největší dálky letos přijeli country tanečníci až z Prachatic.
Pořadatelé velice děkují za podporu městu Velké Pavlovice, neboť provozní záležitosti takovéto akce také určitě nejsou zadarmo. Stejně tak děkujeme všem majitelům ubytování, kteří nám pomohli s propagací akce mezi turisty.

Text: Mgr. Dana Růžičková
Foto: Oldřich Otáhal

Žádné komentáře:

Okomentovat