Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 18. června 2017

Jak bylo v Sedleci

Pořadatelům akce Hudba na kole sice v sobotu počasí moc nepřálo, ale my jsme si odpoledne na jedné ze zastávek v Sedleci moc pěkně užili. Hrála tu totiž naše oblíbená kapela Popojedem a tak jsme nemohli vynechat příležitost se za nimi rozjet. Sice ne na kole, jak zní název akce, ale kvůli počasí raději pohodlně autem.
Jak už jsem se zmínil, počasí nic moc, ale nás přeci nějaká ta přeháňka nemůže zaskočit. Cyklisté se střídali v hojném počtu a tak na nás co chvíli spočinulo obdivné oko. Někteří se dokonce odvážili se na některý taneček přidat, tu s lepším, tu s horším výsledkem. Ale tak už to na takových akcích bývá. A my jsme rádi, když naše tancování dokáže někoho takto strhnout.
V jednu chvíli se k nám dokonce přidala i "princezna ze mlejna" Andrea Černá s "Ťuldou" Otakarem Brouskem ml., kteří byli jako VIP hosté Sedleckých vín. Na naše společné focení se k nim přidala ještě "tatérka Libuška" z Ulice, Zuzana Vejvodová, herečka a vnučka skladatele Jaromíra Vejvody. Jsou to moc příjemní lidé a jsme rádi, že jsme je mohli poznat takto na živo.
Ale vše hezké jednou končí a tak i hraní skupiny Popojedem. A jestliže něco končí, tak zákonitě něco hezkého musí začít. Tak se budeme těšit na další setkání.
Fotky jsou ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat