Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

pondělí 11. května 2015

Jak bylo na našem prvním bále

Náš první country bál se nad očekávání vydařil. Skvělá muzika v podání Rančerů, bohatá nabídka baru "U Milana", která podpořila výbornou a družnou náladu a v neposlední řadě tak velká tombola, kterou ještě ani Rančeři nepamatují (a že pamatují dost).
Předtančení se ujali děti z "Baby country" kroužku naší Mateřské školy a za své vystoupení sklidily bouřlivé ovace. Pak už se rozjela volná zábava v režii našich tanečních kamarádů z Nivnice, Vlčnova, Charvátské, Lednice, Hustopečí a dalších míst. Dva taneční páry se za námi přijely podívat až z Tachova a ze Slatiňan u Chrudimi. Ze všech stran jsme slyšeli slova chvály na kapelu, na zrekonstruované prostory Sokolovny a na bezva náladu.
Zábava se příjemně protáhla do brzkých ranních hodin a na parketu bylo stále živo až do posledních tónů kapely. Příjemně unaveni jsme uléhali do peřin, na východě už začínalo svítat a místo ukolébavky nám do ouška zpívali ptáčci.
Velký dík za podporu patří Městu Velké Pavlovice, všem dárců do opravdu bohaté tomboly, všem tanečníkům z blízka i daleka a samozřejmě všem Přátelům country, kteří se na přípravě bálu podíleli.
Pár fotek od VěrkyVládi a Oldy.
Krátké video zde.
Článek ve Velkopavlovickém zpravodaji zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat