Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 8. prosince 2013

Jak bylo ve Veselí

........nabízí se odpověď - ve Veselí bylo veselo! A aby taky ne, když se tam sjely spřátelené taneční skupiny ze široka - daleka. Většina vystupovala, někteří se přijeli jen podívat a zatančit si. Mezi jednotlivými vystoupeními hrála k tanci kapela Eldorádo. Hráli pěkně svižně, dobře se na ně tančilo. Na parketu se postupně předvedly taneční skupiny. Nejprve nastoupily děti z MŠ Uherský Ostroh, pak místní Countrypřátelé (to je skoro jako Přátelé country :-) ), následovali tanečníci z Velkých Bílovic, Lednického Ranče (ti měli dvě vystoupení), Country mix Pašovice, nivnický Countryžet, pak jsme vystoupili my a nakonec vlčnovská skupina Tady a teď.
Každá skupina dostala jako památku na tento večer keramický zvoneček s věnováním. Naše vystoupení jsme zatančili bez chybičky a potěšila nás slova uznání z několika stran za náš suverénní výkon. Program byl tak bohatý, že pořadatelé nakonec vypustili plánovanou výuku. Protože byla na Mikulášské přehlídce spousta tanečníků, parket byl neustále plný, tak jsme se nakonec uchýlili do vestibulu. Místní dali dohromady bohatě zásobenou tombolu, které jsme se také podívali na zoubky. Večer sliboval ještě dlouhé pokračování, ale my jsme se vydali krátce po půlnoci k domovu. Přece jen Veselí není úplně za humny. Naštěstí se nenaplnily předpovědi a cesta tam i zpět byla bez sněhu.
Více fotek od Jany najdete ZDE a od Romana ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat