Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

středa 24. července 2013

Sobotní dálková k soutoku Dunaje a Moravy

Ahoj přátelé country a cyklistiky:-D
Včera se mě splnilo moje další přání, dojet na kole k soutoku Moravy a Dunaje. Jeli jsme jako už tradičně  já a Růža. Vyjeli jsme ráno ve 4:45 hod. K soutoku jsme přijeli v 11:00, domů jsme přijeli v 18:45 hod. Ujeli jsme 203 km, jenomže jsme neměli štěstí na počasí, když jsme jeli k soutoku, tak bylo bezvětří, ale v poledne začal foukat docela siný severní vítr. Celých 100 km jsme jeli proti větru, rychlost nám klesla z běžných 30 až 35 km/hod. na 15 – 18, výjimečně 20 km/hod. 
No ale to nám večer nebránilo v návštěvě Sedleckého mlýna, kde hrála kapela Proto a tam jsme ještě tancovali až do 23 hod. (déle nehráli). 
Za to, že můžu tyto „dálkový“ výjezdy absolvovat, děkuju své manželce Zdence. Podporuje mě v této mojí zálibě, vytváří zázemí a pohodu, velice rád se pak unavený z takové „dálkové“ vracím domů. 
Franta

Žádné komentáře:

Okomentovat