Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 3. února 2013

Jak bylo v Žižkově

O bále v Moravském Žižkově jsme se dozvěděli úplnou náhodou a téměř na poslední chvíli. Přesto se nás dalo osm dohromady a vyjeli... Country bál, který pořádali manželé Veverkovi, je v Žižkově už 21. v pořadí.  Při přípravě bálu přiložili ruku k dílu i děti z Mateřské školy. Jejich obrázky zdobily ceduličky s číslem stolu a programem. Dívky školou povinné obstaraly předtančení a ty dospělejší zase půlnoční kankán.
Obojí nacvičily pod vedením paní Dany Veverkové, která přispěla do programu vydařenou interpretací písně Mylord z repertoáru Edit Piaf a Hany Hegerové. V průběhu večera vystoupil pár z tanečního studia z Břeclavi s latinsko-americkými tanci.
...a my jsme za doprovodu Amuletu tancovali od samého začátku, někteří až do úplného závěru. Byla to celkem osmihodinová "šichta".
Fotky od Franty, tentokrát jen z kompaktíku.

Žádné komentáře:

Okomentovat