Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

úterý 19. června 2012

Jak bylo v Charvátské

Termín na Svatojánský country večer už jsme měli napevno zaznačený v našem diáři. Byla to sázka na jistotu. V Charvátské se nám vždycky dostane vřelého přátelského přivítání, je tam perfektní prostor na tancování i posezení....a pokud tam navíc hraje Čtyřlístek.... pak naše volba nemohla dopadnout jinak.
Všechno začalo tak, jak mělo, jen těch zúčastněných bylo pomálu. Kromě pořádajících Country Rebels, nás (7 párů), dvou párů z Ostrožské Lhoty, tří párů z Lednice se přišlo podívat asi jen 20 diváků. Návštěvnost klesá skoro na všech letošních akcích a tuto navíc poškodil "jakýsi" fotbal v televizi (hráli naši proti Polákům).
My jsme si pěkně zatancovali, dokonce byla i výuka. Aby se mohli zapojit i diváci neznalí country tanců, učil se kruhový Rufus. Pak nás Liba naučila i pěkný line od Toma Dvořáka (hned v pondělní zkoušce jsme ho naučili i ostatní).
Už jsme poznali vícero country kapel, ale tak jak nám zahraje k tanci Čtyřlístek.... zkrátka Čtyřlístek je naše srdeční záležitost. Jen škoda, že hrávají po hospodách (tam se nevejdeme).
Fotky z večera jsou na stránkách Country Rebels
Reakce v novinách na country večer v Charvátské

Žádné komentáře:

Okomentovat