Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 5. února 2012

Anglický taneční večer

Vážení taneční přátelé,
v současné době se sice plesá úplně všude, ale pokud si chcete odpočinout od stokrát opakovaného valčíku či polky, nebo zrovna nemáte vystoupení vlastního souboru na nějakém plese, nabízíme Vám akci, kterou si můžete zpestřit svůj taneční program. Anglické tance jsou zároveň společenské, kolektivní, vznešené a přesto příjemné, rozmanité a hlavně jednoduché. Srdečně vás tedy zveme na neformální anglický taneční večer.
 Název Meryton Assembly byl inspirován prvním tanečním večerem v knize Pýcha a předsudek, kde se veselili Bennetovi i další obyvatelé Merytonu, za obdivu či údivu návštěvníků z řad panstva pana Bingleyho, pana Darcyho... a tak dále.
 Pro ty, kteří se zúčastnili našich předchozích tanečních akcí, bude tento večer vlastně opakováním. Zatančíme si všechny tance, které jsme již jednou zkusili. Pro úplné nováčky to též nebude problém, protože vše potřebné se dovědí a naučí hned na začátku.
 Tento taneční večer si můžete užít v kostýmech, ale i bez nich, jak je vám libo, a neváhejte pozvat své přátele. Svou vstupenku si prosím rezervujte na e-mailu 
janeaustenbrno@gmail.com, zaplatit bude možné na místě. Podrobné informace najdete samozřejmě též na našem webu - http://janeaustenbrno.blogspot.com/p/akce.html.
 S úctou, Jane Austen Brno

Žádné komentáře:

Okomentovat