Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

pondělí 26. prosince 2011

Na Štěpána....

Na Štěpána jsme chtěli rozhýbat zlenivělá těla vykrmená bramborovým salátem, smaženou rybou a všelijakýma vánočníma dobrotama a naplánovali jsme si celodenní vycházku.
Vyšli jsme již tradičně od ZAFu směrem ke starovičské rozhledně. Cestou jsme potkali pár adres, kde bydlí naši spolutanečníci či spolutanečnice, zazvonili jsme a zapěli: "Koleda, koleda, Štěpáne, ..."...než jsme vyšli na hranice intravilánu města, uběhla hodina.
Dál jsme statečně vykračovali jen s malilinkýma občerstvovacíma zastávkama až k cíli naší dnešní cesty - k rozhledně nad Starovičkami. Ani tady jsme se dlouho nezdrželi a pochodovali jsme dál, abychom se zahřáli. Pokud jsme se hýbali, nebyla nám nijak zvlášť zima. Počasí nám vcelku přálo. Vítr nefoukal. Bylo celkem příjemně. Další zastávkou byla Vondrovic chatička, kde čekalo v termosce svařené víno červené. Rozdělali jsme si ohýnek, upekli pár špekáčků a bez nějakého velkého spěchu jsme nabrali směr domů. Prohlédli jsme si rozestavěnou vinařskou uličku Starohorku, prošli kolem místní rarity - podzemního domu a vrátili se k první "kolední" zastávce. Věra nás už dopoledne pozvala na polívku, a to nešlo odmítnout.
Večer jsme zakončili příjemným posezením v klubovně. Dnes, bohužel, bez tanečku. V klubovně na tančení není místo, a na "dvorek" se nám nechtělo. Přece jen jsme po celodenní vycházce toužili po teplíčku.
...a už tady máme i fotky...

Žádné komentáře:

Okomentovat