Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 28. srpna 2011

Jak bylo v Charvátské

Po týdnu úmorných veder nastalo v sobotu prudké ochlazení, a jak meteorologové předpovídali, navečer přišla i bouřka. Country rebels byli na tuto situaci připraveni a country večer se uskutečnil nikoliv pod májú, ale v bezpečí, pod střechou sokolovny.
Kapela Proto (proč nemají webové stránky? Proto!) hrála velmi svižně, parket ovládla místní skupina Country rebels svými line kreacemi. My jsme nezůstávali pozadu a kontrovali našimi klasickými a párovými tanci. Dohromady jsme tvořili pestrou podívanou pro diváky.
Na bál se přijel podívat a zatančit si i jeden pár z Prachatic, který náleží k Senior country clubu Prachatice a se kterým jsme se po předchozím dopisování seznámili nyní i osobně.
Večer byl velmi pohodový, po delší době jsme se opět vyřádili. Fotky tentokrát nemáme, ale Jarek z Country rebels nezahálel... jistě se brzy nějaké objeví na jejich stránkách.

Žádné komentáře:

Okomentovat