Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 5. prosince 2010

Jak bylo ve Vlčnově

Z Vlčnova jsme se vrátili maximálně spokojení. Byl to skvěle připravený bál, kde vládla přátelská country taneční nálada. Zažívali jsme krásné pocity, když se k nám přidali tanečníci jiných skupin a spolu jsme si zatančili taneček, který jsme znali všichni.
Organizátoři (členové skupiny Lukášovci v čele s vrchní pekelnicí Lenkou Lukášovou) si vyhráli i s takovými detaily jako byly různé informační plakáty, kovbojské menu, jmenovky na stolech, roztomilé vrácenky atd. Za povšimnutí stály i jejich krásné kostýmy. Dobře se nám tancovalo za doprovodu kapely Western. V programu vystoupili hostitelé - Lukášovci, objevil se i mistr biče a Country Rebels z Charvátské Nové Vsi spolu s Community Dancers Brno ukázali svoje line kreace.
Neodolali jsme nabídce k návštěvě Muzea pálenic ve Vlčnově. Proto jsme tady přespali a nedělní dopoledne (počasí bylo jako v Mrazíkovi) jsme strávili ve Vlčnově.
P.S. Za naši skupinu se bálu zúčastnilo sedm párů. Ani jednoho pána nemusela nahradit žádná dáma.
Fotky od Franty

2 komentáře:

  1. To je nááááádhera!! Moc nás těší,že se vám u nás líbilo a děkujeme. Byli jste skvělí:-D Těšíme se zase příště. Lenka Lukášová - vedoucí Lukášovců

    OdpovědětVymazat
  2. Ve vašich končinách jsme navštívili doposud Nivnici, Hluk a Vlčnov. Všechny akce byly vždycky perfektně připravené a bylo nám tam dobře. Je vidět, že je to kraj country tancům zaslíbený.
    Jana

    OdpovědětVymazat