Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 31. října 2010

3. narozeniny Čtyřlístku

V sobotu jsme přijeli do Poštorné, abychom popřáli Čtyřlístku ke 3. narozeninám. Žádný dárek (kromě nás) se nám nezdál dost vhodný. Rozhodli jsme se, že Čtyřlístek opět trošku poškádlíme. Po pečlivě utajovaných přípravách, kdy jsme vyráběli kostýmy, nacvičovali "tanec smrti" jsme mírně šokovali Čtyřlístek naší scénkou Lidožrouti. Čtyřlístci se vyděsili hlavně poté, co jsme je přivázali k "mučednickým kůlům". Nakonec si velmi oddechli, když jejich muka měl způsobit jen náš tanec a zpěv.
Tentokrát se opět potvrdilo naše heslo "Lehko na cvičišti, těžko na bojišti", neboť nácvik tanců jen tak v tělocvičně docela ušel. Ovšem s maskami na obličeji jsme ztratili rozhled a byl to tak trochu tanec poloslepých lidožroutů.
Fotky od Franty už jsou na Rajčeti.
P.S. Opět se nám stalo (ne poprvé), že jsme začali tančit při akustické zkoušce kapely. Zkrátka a dobře - potvrdila se věta, která byla pointou naší scénky:
"Když Čtyřlístek vrzne, Přátelé country musí tančit,
i kdyby trakaře padaly!"

Žádné komentáře:

Okomentovat